Diclekent Ortaokulu

Vizyon: Yeniliklere ve değişime açık bilgiyi temel ihtiyaç kabul eden bilgiye yönelik çözümler üretebilen, olaylara geniş bir açıdan bakabilen; Değerlerini yaşayan, yaşatan ve koruyan, saygılı ve hoşgörü sahibi, dinamik, özgüveni ve sorumluluk bilinci gelişmiş; Sosyal ve bireysel faaliyetlere katılma, çağdaş ve laik bireyler yetiştirmek.

Misyon: Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir, yabancı dili çok iyi bilen yüksek morale sahip, kendine güvenen, katılımcı kendini sorgulayan etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik, laik bireyler yetiştirmektedir.

Saatler: 07.00 - 17.30
Yabancı Dil: